Δευτέρα, Ιανουάριος 25, 2021
Text Size

Τα Κέντρα Ειδικών Θεραπειών ΚΑΔΜΟΣ με το εξειδικευμένο προσωπικό τους (Σμάρω Κοντούζογλου - Λογοθεραπεύτρια και Μαρία Καρακώστα - Εργοθεραπεύτρια) συμμετείχαν, το Σάββατο 25/1/2020, ύστερα από πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων του Πρώτου Νηπιαγωγείου Καλλιθέας, σε εκδήλωση-ομιλία με θέμα: Λόγος, Ομιλία και Κίνηση στα παιδιά προσχολικής ηλικίας (αναπτυξιακά ορόσημα και πότε οι γονείς-νηπιαγωγοί χρειάζεται να παρέμβουν).

Πλήθος γονέων παρακολούθησε την εκδήλωση και είχαν την ευκαιρία να θέσουν προς τους ειδικούς σημαντικά ερωτήματα σχετικά με την ανάπτυξη των παιδιών τους, ερωτήματα που βέβαια δεν έμειναν αναπάντητα!

 

Το Σάββατο 1/12/2018 οι κύριοι Χατζηπαντελής Γιάννης και Θειακούλης Ζήσιμος -αμφότεροι Ψυχολόγοι Μ.Sc.και μέλη της επιστημονικής κοινότητας του Κ.Α.Δ.Μ.Ο.Σ.- επισκέφθηκαν το Πρώτο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας, κατόπιν πρόσκλησης από το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, όπου ανέπτυξαν σε γονείς-μέλη του Συλλόγου το θέμα <<Μεγαλώνοντας ευτυχισμένα παιδιά>>.

  

 

O K.A.Δ.M.O.Σ. ΠΑΡΩΝ-ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΣ-ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΕΠΥ(6-8/10/17).

Το Κέντρο μας εκπροσώπησαν στο Συνέδριο, όπου και ανέλαβαν ρόλο Συντονιστή Εργασιών, ο Επιστημονικός Υπεύθυνός του κ.Χατζηπαντελής Γιάννης, Ψυχοπαιδαγωγός Μ.Sc. και ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του Ψυχολογικού Τμήματος κ. Θειακούλης Ζήσιμος, Κλινικός Ψυχολόγος Μ.Sc.

 

Ομιλία στο 26ο δημοτικό σχολείο Καλλιθέας στα πλαίσια συνεργασίας με το δήμο Καλλιθέας για την υλοποίηση του προγράμματος "σχολές γονέων" με θέμα: συνήθεις διαταραχές στα παιδιά από τον  υπεύθυνο τμήματος ψυχολογικών υπηρεσιών Ψυχοθεραπείας σε παιδιά εφήβους κο.Ζήση Θειακούλη, που έγινε 15-3-2017.

Την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 18:30 στις συναντήσεις της Σχολής Γονέων της ενορίας μας στο Πνευματικό Κέντρο (παραπλεύρως του Ι. Ναού) μίλησαν ο κ. Γιάννης Χατζηπαντελής (Ψυχολόγος) και ο κ. Ζήσης Θειακούλης (Ψυχολόγος) με θέμα: «Διαπαιδαγώγηση και οριοθεσία των παιδιών»

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να ακούσετε το ηχητικό απόσπασμα της ομιλίας.

https://www.mixcloud.com/saliveros/%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%B1-912017/

Ανακαλύψτε το νέο μας χώρο στην Ελευθερίου Βενιζέλου 245 στην Καλλιθέα.  κλικ εδώ

  

Αγαπητοί μας φίλοι, για τις θεραπείες των παιδιών, σας ενημερώνουμε ότι πλέον είμαστε Συμβεβλημένοι με τις Ένοπλες Δυνάμεις (Στρατό Ξηράς, Πολεμική Αεροπορία,Πολεμικό Ναυτικό) και το Λιμενικό Σώμα.